Story

Little Trouble is speelse kidswear met een boodschap voor stoere kids en hun stijlvolle mama’s. Een boodschap dat buiten de lijntjes kleuren oké is, zolang je maar jezelf bent. En dat nemen we heel letterlijk. Want deze topstukken van en voor topstukken draag je met de unieke zwart-wint print als eyecatcher. Of met een extra eigen creatieve touch.

Tover glimlachen

Kies voor een  inkleurbare ‘color me‘ print en  geef meer kleur aan je dag.  De ‘create me‘ print, met een illustratie om verder vorm te geven, stimuleert de creativiteit.  Spot je andere Little T’s? Geef een compliment , het maakt de dag nóg kleurrijker. Want kleur geven aan je dag is dé missie van Little Trouble. Met Little Trouble tover je glimlachen, niet alleen bij wie het draagt.

Boost je zelfvertrouwen

Achter het label staat Ariane, mama van Lex (4) en Fleur (1). Ariane startte Little Trouble in 2018 nadat ze voor haar zoontje Lex een shirt had gemaakt met een print van halve gezichtjes waar hij vervolgens zelf een snorretje en sproetjes aan toevoegde. Omdat de complimenten die haar zoontje daarop ontving zó leuk waren, besloot ze dat dit idee het zelfvertrouwen van meer kinderen kon boosten. Ze ging aan de slag en een halfjaar later was haar eerste collectie klaar.

”Als er een ding is dat ik mijn kinderen wil meegeven, dan is het vertrouwen in zichzelf. Want hoe het leven ook draait of keert, met een gezonde dosis zelfvertrouwen komt het altijd wel goed. En dat is wat telt, gelukkig zijn met wie je bent. Die filosofie wilde ik doortrekken in Little Trouble door stijlvolle kleding te maken – de mama wil ook wat, toch? – mét persoonlijkheid – de puurste die er is, die van het kind. Dat vertaalde ik naar mooie kinderkledij met een boodschap en een klein stout randje. ”

Buiten de lijntjes

Little Trouble draait helemaal om jezelf zijn. Zelfverzekerd. Niet perfect. Wel uniek, jezelf. Een Little Trouble maker is stoer, zelfverzekerd, speels en houdt van anderen. Durft zich uitdrukken. En gaat niet mee in de druk waarin alles perfect moet zijn. Dat zijn we zelf ook lekker niet. Wij kleuren ook graag buiten de lijntjes. We doen niet mee aan elke seizoenscollectie, onze foto’s zijn niet ‘perfect’ en we zijn echt niet ondersteboven van kleuren die door mekaar lopen.  Little Trouble wil kinderen laten stralen.

Spread the word

Ook fan van de kids wear van Little Trouble en haar boodschap? Deel jouw Little Trouble moment via #littletroublewear